Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pavel Janeček: Levice posiluje a lidé to vnímají

 

 

Patřím k lidem, kteří nechtějí svůj život promarnit, a pokud bude prosperovat Česká republika, bude se všem lidem u nás žít lépe. Orientaci politiky neovlivníme pouze kritizováním, ale sami bychom měli přispět k tomu, aby političtí představitelé pracovali ve prospěch těch, kteří jim dali důvěru. A to byl jeden z důvodů mého vstupu do KSČM. Říká v rozhovoru Haló novin zastupitel Náchoda Pavel Janeček.

 

 

 

»Mám odvahu říct svůj názor nahlas a nebojím se, chci v budoucnu pracovat pro lidi a prosazovat jejich zájmy na zastupitelské úrovni. Nejsou mi lhostejní důchodci ani mladší generace a fakt, že každý by měl mít právo na důstojný život, mi je velmi blízký,« uvádí Janeček.

Podle něj bylo největším poznáním zjištění, že politika je velmi tvrdá a často v ní dobré názory prohrávají. »Práce a politika mi vzaly prakticky všechen volný čas. Málo se objevuji doma u rodičů, nemám ani tolik času na své přátele, sport a koníčky,« vysvětluje Janeček.

Baví se Pavel Janeček se svými vrstevníky o politice, a co dělá ve svém volném čase? Čtěte více v sobotních tištěných Haló novinách.